Принс се опълчи на Интернет

Мащабна кампания срещу интернет пиратството възнамерява да предприеме поп-звездата Принс.
Известният певец ще преследва по съдебен път разпространението на копия на неговите изпълнения в популярни сайтове като YouTube, аукциона eBay и портала за продажба на файлове Pirate Bay.
Принс е недоволен от факта, че YouTube филтрира порнографското съдържание, но не и лицензната музика и филми. Изпълнителите трябва да отвоюват своите произведения, посочват от щаба на певеца в официално съобщение.
За свой съюзник Принс е привлякъл британската компания Web Sheriff, която издирва и отстранява пиратски копия на песните от Интернет. До момента уеб шерифите са успели да елиминират около 2000 видео клипа и над 300 незаконни лота в eBay.

по темата: „Принс се опълчи на Интернет”

добавете коментар...

  1. Охо Бохо

    Тоя па ******* къде е тръгнал.
    Някой започне ли да реве срещу пиратството, значи е дръпнал много надолу.
    Както ония двамата главаци – Устата и Румънец ли къв беше там – никой ги не слуша и ако не беше пиратските копия никой нямаше и да знае за тях, ама иначе много бяха отворенгяс когато Явор Колев обикаляше по къщите да тършува за емпетройки.

  2. grigo

    Да продаваш записи на свои изпълнения е най-неестественото нещо на света! Изпълнителите трябва да изкарват парите си само и единствено от концерти! Не може от 2 месеца труд за един албум, после да живееш цял живот в охолство! Ще се трудите цял живот като нормални хора!

Коментар