М-Тел стартира телефонна справочна услуга

М-Тел стартира телефонна справочна услуга
Ще дава информация за клиенти на оператора
20-06-06
Мобилтел стартира телефонна справочна услуга, която ще позволява на хората да търсят и намират информация за клиентите на оператора. Новата услуга е наречена М-Тел
Contact.
От 22 юни 2006 г. клиентите на М-Тел – както с договор, така и тези, които ползват предплатени карти, могат да се възползват от услугата и да споделят своята информация. Всеки клиент може да попълни специалната форма и да посочи кои детайли ще бъдат достъпни за другите.
След първоначалното набиране на информацията, което ще продължи три месеца, услугата М-Тел Contactще бъде активна от октомври. Тя ще позволи на хората да намират подходящия човек – по име, адрес, предмет на дейност и др.
Всеки бизнес клиент на най-големия мобилен оператор в България може да спечели от услугата – споделяйки своите контакти, да позволи на останалите да се запознаят с неговата бизнес дейност и с начина да се свържат с него, казват от оператора.
Информация може да бъде получавана чрез обаждане или изпращане на SMS към специален номер. Цената ще бъде фиксирана, а обажданията ще се таксуват на минута.
Включването към услугата М-Тел Contactе безплатно.

рубрика: Uncategorized

Коментар