SIW предлага изчерпателна информация за хардуера

Налична е нова версия на безплатната програма за диагностика на системата и анализ на компютърната конфигурация SIW (System Information for Windows).
 
Приложението показва подробна информация за различни компоненти от компютърната система, в това число дънната платка, чипсета, процесора, оперативната памет, видео картата, монитора, твърдия диск, принтера и други.
 
Наблюдението на процесора, паметта и мрежовия трафик може да се извършва в реално време. В допълнение можете да получите и сведения за инсталираните на компютъра програми и обновления, стартираните услуги и процеси, отваряните файлове и инсталираните кодеци.
 
SIW включва инструменти за извличане на ключа и серийния номер на програмите, рестартиране/изключване на компютъра и други. Цялата получена информация може да бъде съхранена във вид на отчет във форматите CSV, HTML, TXT или XML.
 
За удобство на потребителите приложението може да бъде стартирано и от преносими USB памети. В последната версия е подобрен модулът за създаване на HTML, XML и CSV отчети.
 
 
Лиценз: Freeware
Поддържани ОС: Windows
Официална страница: SIW (System Information for Windows)

Коментар