Globul дарява над 200 000 лева за община Цар Калоян

Финансовият директор на GLOBUL Атанас Добрев връчи на кмета на Цар Калоян Ахмед Ахмедов чек за 181 000 лева, събрани от дарителската кампания на GLOBUL в помощ на пострадалите от наводнението в общината. Абонатите на мобилния оператор дариха 131 000 лева чрез изпращане на SMS-и до кратък номер 3733.
Веднага след трагедията в Цар Калоян GLOBUL предостави 50 000 лв. безвъзмездна помощ на общината на града и пое ангажимента да покрие и месечните сметки на клиентите на своите абонаментните програми от Цар Калоян за месец август, които възлизат на над 20 000 лв. Така общата стойност на дарението надхвърля 200 000 лв.
При връчването на дарението г-н Добрев каза: "Искам да благодаря най-вече на нашите абонати, които направиха възможно това дарение и показаха по безспорен начин своята безрезервна съпричастност към трудностите и мъката на жителите на Цар Калоян след сполетялото ги природно бедствие. Искрено се надяваме, че дарените средства от абонатите на GLOBUL ще бъдат използвани по най-подходящия начин, за което разчитаме изцяло на реалната преценка на Общинската администрация и конкретно на г-н Ахмедов, защото желанието ни е еднакво – градът отново да заживее в нормалния си ритъм”.

Коментар