Нова игра предефинира въздушните битки

 
Компанията Ubisoft съобщи за създаването на нова игра от известния франчайзинг Том Кланси, която ще се разработва от студиото в Букурещ за конзоли от следващо поколение и PC. Първият летателен симулатор от вселената на Том Кланси ще излезе на пазара през 2008 година.
 
С това ново заглавие компанията е амбицирана да предефинира жанра на въздушните битки и да разшири вселената на Том Кланси. Действието на играта се развива в близкото бъдеще, в свят, където частна военна групировка е акумулирала толкова голяма сила, че е в състояние да атакува САЩ.
 
Хвърляйки се в кабините на невероятно мощните и най-съвременните в технологично отношение бойни самолети, геймърите ще могат да се възползват от високотехнологичната навигационна система, предоставяща комфорт, сигурност и повишена перцепция. Когато натрупат достатъчно умения и увереност, играчите ще имат опция да не използват навигационната система. Но преди да изберат екшъна пред сигурността, ще трябва доста внимателно да претеглят рисковете.
 
От Ubisoft са убедени, че тази търговска марка ще се превърне в новия стандарт за летателните симулатори и, както останалите игри от франчайзинга Том Кланси, в непосредствен онлайн мултиплеър хит. Геймърите ще изживеят целия екшън и вълнението, свързани с модерната летателна симулация, тръгвайки от напрегнатите светкавични маневри и стигайки до тактическите удари, обещават от компанията. 

Коментар