Софтуер на Рила Солюшънс взе златен медал на Пловдивския панаир

Продуктът „Транспорт плюс”, собствена разработка на Рила Солюшънс, бе награден със златен медал и диплом от Пловдивския Технически панаир.
Софтуерът решава проблеми в предприятието, свързани с планиране и оптимизиране на транспортните средства, планиране и разпределяне на товарите, автоматично генериране на пътни листа, следене на винетки, застраховки, планирани ремонти и др.
„Транспорт плюс” позволява обработване на данни от GPS Система и следене на движението на автомобилите. Продуктът се интегрира успешно с финансово-счетоводни системи и ERP системи, които се използват в предприятието.
Повече от 100 продукта кандидатстваха за наградите на Пловдивския панаир тази година. „Транспорт плюс” спечели журито с комплексното обслужване на автомобилния парк, напълно пригодено към българските условия и законодателство, уточниха от компанията.
„Целта ни беше да помогнем на клиентите да повишат ефективността на транспортната си дейност, което да направи тяхната продукция по-успешна на българския и европейските пазари”, заяви Мирослав Илиев, изпълнителен директор на Рила Солюшънс.

Коментар