БТК подарява безжичен телефон на нови абонати

Всеки нов абонат на телефонната услуга на БТК ще получи бонус безжичен телефон по време на есенното изложение Партнерс експо в Плевен от 9 до 13 октомври, обявиха от телекома. Единственото условие клиентите да се сдобият безплатно с нов Panasonic KX-TG 1100 е да сключат двугодишен договор за някой от плановете “У Дома” 150, 250 и 350.

С тези планове потребителите на телекома получават до 350 включени безплатни минути за градски и междуградски разговори, като не заплащат и първоначалните 13 ст. за разговор. Освен това клиентите продължават да ползват и преференциите за слаб трафик и 0 стотинки на минута през празничните и почивни дни, след изчерпване на включените в пакета минути.

От промоцията ще могат да се възползват и настоящите клиенти на плановете БТК “У Дома”, които заменят с по-висок ползвания от тях абонаментен план и подпишат 24-месечно споразумение с телекома. Те също ще получат безжичен DECT апарат.

За посетителите на панаира ще бъде в сила и националната промоция на широколентовата БТК ADSL услуга. В продължение на 2 седмици интернет потребителите ще сърфират неограничено в световната мрежа, без да заплащат пробния период. От щанда на БТК на изложението те трябва да вземат своя модем, като исталирането му може да бъде извършено и без намесата на техническо лице.

В момента БТК ADSL предлага четири пакета за домашни потребители със скорости от половин до 2 мегабита и три пакета със скорост до 8 мегабита за бизнес клиентите си.

Коментар