Нов мултифункционал на HP записва дискове

Най-новото многофункционално устройство на НР, моделът Photosmart C8180 All-in-One, предлага освен бърз печат на снимки, но и възможност те да бъдат записвани на CD и DVD носители.
Устройството идва с 3.5-инчов сензорен кран за по-лесна навигация и интегрирана технология CD/DVD LightScribe за печат на етикети директно върху дисковете. В допълнение, моделът предлага възможности за копиране, сканиране и факс функция, както и вградена безжична и Ethernet връзка.
Photosmart C8180 All-in-One позволява на потребителите да архивират снимките си на дискове, благодарение на вградената функция за запис на CD/DVD-та, с или без помощта на компютър. След което директно да персонализират тези дискове, използвайки технологията LightScribe за печат върху CD/DVD.
Моделът предлага и висока скорост на печат – 34 страници в минута за черно-бял печат, 33 страници в минута за цветен и памет на снимки в рамките на 10 секунди, по данни от производителя. Снимките могат да се разпечатват директно от архивите на CD/DVD-та, без помощта на компютър.
Печатът от компютър става чрез вградените безжични и Ethernet възможности. Устройството поддържа Bluetooth и разполага с бутон за премахване на ефекта “червени очи”.
Photosmart C8180 All-in-One ще бъде достъпен на нашия пазар от ноември на крайна цена 789 лв. с ДДС.

Коментар