Компанията ACD Systems Ltd. представи своите продукти в Софткей България

26-06-2006 – Софткей България
Компанията ACD Systems Ltd. представи своите продукти в Софткей България
Компанията ACD Systems Ltd. представи своите продукти в Софткей България
Софтуерните продукти предлагат широки професионални възможности за работа с графични файлове и осигуряват възможност за колективна работа с изображения.
Пакетът ACD Canvas X съчетава в себе си възможностите на другите графически редактори, програми за създаване на илюстрации и системи за подготовка на материали за публикации. За професионалисти, които работят с технически илюстрации и графика, Canvas X осигурява напълно интегрирани инструменти, помагащи да се създават, увеличават и осигурява колективна работа с изображения. С помощта на Canvas with GIS+ може да се импортират GIS данни, да се визуализират и допълват с различни ефекти. Canvas X with Scientific Imaging предоставя възможност за разширяване, анализ и представяне на научни проекти, добавяйки към тях различни рисунки и изображения.
Продуктът ACDSee Pro е създаден за професионални фотографи в съответствие със строгите изисквания на технологическия процес. Той има разширени възможности в сравнение с ACDSee 8. С ACDSee Pro ползващия получава висока скорост на всеки етап на технологичния процес на обработка на цифровите фотографии – от взимането на изображението до заключителния печат.
ACD Systems International Inc e един от водещите разработчици на софтуер за работа с цифрови изображения.
Софткей България е част от веригата представителства на Софткей. В българския каталог на супермаркета за дигитални продукти са представени над 1000 софтуерни продукта от над 150 разработчика.

Коментар