GFI Software предлага специални отстъпки за четвъртото тримесечие на 2007 г.

„Бизнес Софтуер Дистрибутор” ЕООД, ексклузивният дистрибутор на продуктите на GFI Software за България, обявява намаления на следните продукти на GFI Software до края на 2007 година за количества до 100 лиценза:
 
GFI MailEssentials
 
25%
GFI MailSecurity
 
50%
GFI MailEssentials & GFI MailSecurity Suite
 
25%
GFI FAXmaker
 
15%
GFI MailEssentials за Exchange/SMTP
Анти-спам и анти-фишинг защита и управление на електронна поща

GFI MailEssentials предлага защита срещу спам и фишинг на сървърно ниво и елиминира нуждата за инсталиране и осъвременяване на анти-спам и анти-фишинг софтуер на всяка отделна работна станция в мрежата.
GFI MailSecurity за Exchange/SMTP
Проверка за вируси, проверка на съдържанието, откриване на експлойти и троянски коне

GFI MailSecurity за Exchange/SMTP е антивирусно решение за електронна поща, което гарантира защита срещу email вируси, уязвимости/експлоити/ и троянци. С възможността си за използване на множество сканиращи машини едновременно, GFI MailSecurity е единственото решение, което предлага до 10 нива на сигурност на електронната поща, за максимална защита.
GFI MailEssentials & GFI MailSecurity Suite
Пакет, който обединява GFI MailEssentials и GFI MailSecurity, като дава възможност клиентът да се възползва от предимствата на двата продукта на по-изгодна цена.
GFI FAXMaker за Exchange/SMTP
Мрежов факс сървър
GFI FAXmaker за Exchange/SMTP е водещ мрежов факс сървър. Той се интегрира с Exchange Server, Lotus Notes и популярните SMTP сървъри, като позволява на потребителите да изпращат и да получават факсове и SMS/текстови съобщения директно чрез техния клиент за електронна поща.

Коментар