Мусала Софт участва на международното изложение Системс 2007

Тазгодишното водещо търговско “business-to-business” изложение за информационни технологии, медия и комуникации – Системс 2007 ще се проведе от 23 до 26 октомври. По традиция събитието ще се състои в Мюнхен – най-големия ИТ и медиен център в Европа.
Мусала Софт ще участва за пореден път на изложението и ще е сред фирмите, представящи страната ни на общия национален щанд. 
Мусала Софт очаква силен интерес към българското представяне, както поради присъединяването на страната към ЕС, така и поради факта, че тази година България е страна партньор на Системс. На 23-ти октомври на националния щанд (палата А2, щанд 205) ще се проведе Българският ден, на който ще присъстват чуждестранни гости и бизнес партньори, както и заместник-министърът на икономиката на страната – Лъчезар Борисов. По време на изложението на 24-ти октомври ще се състои и среща с български студенти в Мюнхен, където акцентът ще падне върху възможностите за реализацията им в България.
Освен традиционно организираните колективни събития и индивидуални срещи с настоящи и потенциални партньори, Мусала Софт ще вземе участие и на Системс форум B2 – System Integration and Services, където заедно с партньор от IBM, Делян Лилов – Изпълнителен директор на Мусала Софт, ще демонстрира опита на фирмата в сферата на SOA – Service Oriented Architecture.
„Продължителността на Системс 2007 е съкратена на четири дни, но тази година има повече изложители, макар и с по-малки щандове. Надяваме се този синтез, предприет от организаторите на основата на анализи на събитието от предходни години, да повиши ефективността му и да извлечем максимална полза за Мусала Софт”, коментира Делян Лилов.

Коментар