Телефон с дизайн на Порше пусна М-Тел

Уникален мобилен апарат, създаден според най-високите стандарти на Porsche, предложи на пазара у нас М-Тел. Телефонът от лимитираната серия може да бъде намерен в няколко избрани магазина в страната на цена 2349 лв. в брой, без договор и SIM карта.
Изработеният от масивен алуминий и черно минерално стъкло апарат P’9521 е първото произведение на дизайнерите на Porsche при мобилните телефони. Дисплеят на четирибандовия телефон е изпълнен по OLED технология, която гарантира високо качество на цветовете, силен контраст и видимост на екрана и от много малък ъгъл.
Трите вградени високоговорителя осигуряват качествен стерео звук на радиото и MP3 плеъра. Камерата, с резолюция от 3.2 Mpix и светкавица, може да записва и видео в MPEG4 формат. Със завъртане на 180о, екранът се превръща във визьор на фотоапарата.
Сигурността на данните, съхранявани в P’9521, е гарантирана от четец на пръстови отпечатъци, който „отключва” устройството и дава достъп до менюто и телефонния бележник.
Когато се наложи да се свърже с Интернет, телефонът използва EDGE технологията за бърз пренос на данни през мобилната мрежа.

Коментар