М-Тел подарява червено вино с нова Prima промоция “Vino”

От 22 октомври М-Тел ще подарява на своите клиенти червено вино Каберне Совиньон с всеки закупен предплатен пакет от новата Prima промоция.
За цена от 9,90 лв. потребителите на предплатената услуга, закупили пакета, получават две SIM-карти с 4 лв. включено време за разговори във всяка от тях. Всяко ново презареждане носи на притежателите на картите допълнителни безплатни минути и SMS-и, които могат да бъдат ползвани към 5 номера по избор от групата „Семейство и приятели”.
По този начин закупилите Prima пакет “Vino” могат да получат до 300 безплатни минути и 300 безплатни SMS-а. Така например, когато клиент презареди своята карта с до 29 лева, той ще получи като бонус за нея безплатни минути и SMS-и, всеки от които е равен на презаредената сума, умножена по 2.
При презареждане, възлизащо на 30 лева или повече, всеки от бонусите – безплатни минути и SMS-и, ще бъде равен на заредената сума, умножена по 3. Например при зареждане от 40 лв. клиента получава бонус 120 безплатни минути и 120 SMS-а.
Разговорите между двете карти ще бъдат на специална цена от 0,09 лв. на минута.

Коментар