Видео сайтът vbox7.com стана част от Нет Инфо.БГ

Популярният български сайт за обмен на потребителско видео съдържание vbox7.com се присъедини към семейството от продукти на дигиталната медийна компания Нет Инфо.БГ.
Винаги сме готови да инвестираме в добри бизнес и продуктови идеи и vbox7.com е пример за тази наша инвестиционна политика”, каза Виктор Пенев, изпълнителен директор на Нет Инфо.БГ.
vbox7.com е представител на генерацията от дигитални услуги на  уеб 2.0 вълната, при които съдържанието в сайта се генерира от потребителите му. Сайтът включва разнородно видео съдържание, организирано в тагове като „хобита”, „семейни”, „парти”, „спорт”, „смешни”, „автомобилни”, „рекламни” и др.
Всеки има възможност да даде видео-отговор, да коментира и разбира се, да гласува за даден клип. Освен класация на 20-те най-гледани клипа за деня, всеки ден vbox7.com класира и 100-те най-активни потребители. 
Сайтът се появи онлайн в края на м. август миналата година и бързо се превърна във вторият най-посещаем български сайт. В момента той се радва на над 600 000 регистрирани потребители и близо 200 000 уникални посетители дневно. Броят на посещенията на месечна база е 9 милиона, по данни на tyxo.bg.
Тази промяна отваря нови хоризонти за vbox7.com, каза Слави Николов, един от създателите на сайта. Опитът на Нет Инфо.БГ ще спомогне за реализацията на нови идеи, които ще направят проекта още по-добър, допълни той.
Нет Инфо.БГ е собственик на комуникационния портал abv.bg, новинарските и спортен сайт netinfo.bg и sportni.bg, както и на порталния сайт gbg.bg. Сайтът vbox7.com ще продължи да се развива в същата посока, като Нет Инфо.БГ ще се фокусира върху разширяване на партньорските отношения на vbox7.com с големи медийни компании, следвайки световните практики в тази сравнително нова област.

по темата: „Видео сайтът vbox7.com стана част от Нет Инфо.БГ”

добавете коментар...

  1. Хусейн С. Хусейн

    А за колко пари става въпрос?!!!

  2. аз

    Прибраха си чадото 😉

Коментар