Телерик обяви съвместимост на продуктите си с iOS 7

Kendo UI Mobile вече включва поддръжка за iOS 7, която не изисква допълнителна инсталация и конфигурация

Kendo UI Mobile вече включва поддръжка за iOS 7, която не изисква допълнителна инсталация и конфигурация

Телерик обяви, че продуктите й за разработка на приложения вече поддържат новата мобилна операционна система Apple iOS 7.

Потребителите на Kendo UI, Icenium, Icenium Everlive и Test Studio могат да се възползват напълно от всички подобрения на iOS 7 – нов потребителски интерфейс, обновена навигация, възможност за едновременно изпълнение на няколко задачи и други допълнителни функционалности.

Телерик навлезе на iOS пазара в средата на 2012 година, когато представи Telerik Test Studio за iOS, а по-късно добави iOS нововъведения в продуктите си Kendo UI и Icenium.

Kendo UI Mobile – HTML и JavaScript UI платформа за изграждане на мобилни приложения за iPhone, Android, BlackBerry и Windows Phone – вече включва поддръжка за iOS 7, която не изисква допълнителна инсталация и конфигурация. Заедно с iOS 7, потребителят получава и поддръжка за iOS 6. Тази възможност е улеснение за всички, които разработват приложения за двете версии на мобилната операционна система на Apple, уточниха от Телерик.

Icenium – базирано в „облака” решение – се използва за бързо създаване и пускане на пазара на хибридни мобилни приложения за iOS и Android. Icenium вече осигурява пълна поддръжка за iOS 7 и позволява на разработчиците да изберат коя интегрирана среда да използват, без да да пишат код на Mac.

Icenium Everlive са базираните в „облака“ бекенд услуги (mBaaS), чрез които разработчиците могат да създават и управляват бекенда на мобилните си приложения.

Test Studio for iOS – решение за автоматизирано тестване на мобилни приложения за iPhone, iPad и iPod Touch – вече е съвместимо с iOS 7 и включва поддръжка на новия жестов функционален модел на мобилната операционна система на Apple.

Коментар