Компания за отдалечено управление ще продава у нас чрез НЕТ ИС

Българската ИТ компания НЕТ ИС обяви стратегическо партньорство с Raritan – доставчик на решения за отдалечено управление на ИТ инфраструктура. НЕТ ИС ще предлага пълното продуктово портфолио на своя нов партньор, съобщиха от компанията.
Решенията за наблюдение и контрол на Raritan предоставят защитен отдалечен достъп по IP протокол до ИТ оборудването в комуникационния шкаф – сървъри, рутери, суичове, VPN устройства, разклонители и др. В допълнение, решенията позволяват ранна диагностика на ИТ проблеми посредством анализ на трафика, защита от нежелан достъп и система за известяване.
„НЕТ ИС ще ни помогне в достигането на стратегическата ни цел – по-голямо географско покритие и познаване на продуктите ни в този регион”, каза Роб Сейкербейк, регионален мениджър на Raritan за Източна Европа и Африка.
„Добавянето на продуктите на Raritan в нашето портфолио ще ни позволи да прибавим стойност към цялостните решения, които предлагаме”, коментира Деян Дънешки, изпълнителен директор на НЕТ ИС, която е част от икономическата група ВМ Финанс Груп.

Коментар