Мусала Софт демонстрира опит в разработка на интеграционни решения с IBM WebSphere Business Integration Suite

30-06-2006 – Мусала Софт
Мусала Софт демонстрира опит в разработка на интеграционни решения с IBM WebSphere Business Integration Suite
На 29 юни в хотел Олимп, зала Макси, се проведе семинар на тема „IBM решения за вашия бизнес”, организиран от фирма NDB, дистрибуторът на IBM Software за България. На събитието присъстваха бизнес партньори на IBM, които представиха свои приложения, опит в определени области и добри практики. Присъстващите имаха възможност, както да видят демонстрации на разработени решения, така и да задават директни въпросите към разработчиците.
Мусала Софт, в ролята си на бизнес партньор на IBM на най-високото “premier“ ниво, също участва с презентация. Симеон Монов, ръководител на екип във фирмата, демонстрира опит в “Изграждане на надеждни EAI решения с помощта на IBM WebSphere Business Integration suite”. Уменията на Монов са плод на съвместната работа на неговия екип във фирмата със звеното в IBM, занимаващо се с използването на най-новите, навлизащи в момента на пазара технологии на компанията, при големи мултинационални клиенти. Конкретните примери за презентацията бяха свързани с внедряване на Service Oriented Architecture (SOA архитектура) при някои от световните лидери в автомобилната индустрия.
“Усетих интереса на публиката по време на презентацията. Изключително приятно е, когато успееш да заинтригуваш присъстващите на подобно събитие, защото всички колеги, които представиха своите разработки, се представиха отлично. В Мусала Софт имаме възможността да се занимаваме с най-новите технологични разработки на IBМ. Работим със звеното към софтуерния гигант, което се занимава с предоставяне на най-новите технологии на крайни клиенти и по този начин имаме достъп до знание за последните тенденции в софтуерната индустрия, което е изключителен приоритет за Мусала Софт.” – коментира Симеон Монов след семинара. 
Мусала Софт (www.musala.com) е водеща компания в сферата на софтуерните услуги подпомагащи еволюцията на е-бизнеса, специализирана в реинженеринг и интеграция на информационни системи. Мусала Софт е IBM Premier Business Partner for Software, Microsoft Certified Partner, и член на Oracle Partner Program. Висококвалифицираните професионалисти на компанията са сетифицирани от лидерите в бранша – IBM, Macromedia, Microsoft, Oracle, Sun, и имат богат опит в комерсиални проекти. Мусала Софт е с доказана репутация на надежден бизнес партньор благодарение на множеството си успешни проекти и удовлетворени клиенти.

Коментар