Zed digital разширява присъствието си на Балканите

Cybermark, първата българска агенция за интернет маркетинг, става стратегически партньор на Zed digital, специализирана интернет компания, част от международната медийна агенция ZenithOptimedia.

Zed digital Cybermark ще бъде водещо звено при обслужването на клиенти на Zed digital и ZenithOptimedia в областта на интернет маркетинга, както за България, така и за региона на Балканите, уточниха от агенцията.
Част от новата роля на Zed digital Cybermark ще бъде разработване на творчески концепции и създаване на интернет съдържание, както и професионално обучение на кадри за нуждите на регионалните офиси.
Cybermark е фирма от комуникационния холдинг Публисис МАРК Груп, който е партньор на четвъртата по големина световна комуникационна структура Публисис Груп.
“Zed digital Cybermark е първата крачка към разширяване на нашето присъствие на Балканите”, коментира Фредерик Жозеф, главен изпълнителен директор на Zed digital за Европа, Азия и Близкия Изток.
С присъединяването към Zed digital, Cybermark ще насочи развитието си и извън границите на България, заяви Иван Иванов, управляващ директор на Cybermark. Агенцията ще получи достъп до ноу-хау на Zed digital, в частност в областта на мобилния маркетинг и маркетинга в търсещи машини.

Коментар