Интернет доставчик пусна безплатен достъп с компютри на лизинг

НЕТ ИС САТ предлага безплатен достъп до Интернет за две години към всеки компютър на лизинг, закупен от компанията. Клиентите могат да избират между настолен компютър, базиран на Intel и два модела лаптопи – Fujitsu Siemens Amilo Li 1718 и Acer EX5220-050508 Mi.
Одобрението за лизинга се извършва в рамките на час и за него е нужна само лична карта, обясниха от доставчика. Лаптопите са придружени от безплатен безжичен рутер TRENDnet, чанта за лаптоп, безжична мишка и достъп до 30 безплатни и 10 платени телевизионни канала в мрежата на IPTV. Десктоп компютрите се доставят с достъп до безплатните телевизионни канали на IPTV.
През пролетта НЕТ ИС САТ предложи на клиентите си пакетна услуга – Интернет достъп и телефонна услуга заедно с онлайн телевизия и антивирусна защита.
„На този принцип е и настоящото ни предложение – първото по рода си на българския Интернет пазар за домашни потребители“, каза Боян Йосифов, управител на НЕТ ИС САТ.
Промоцията важи за потребители в районите с покритие на мрежата на компанията – Бели брези, Дружба, Дървеница, Люлин, Младост, Модерно предградие, Надежда, Овча купел и Редута.
НЕТ ИС САТ е част от ВМ Финанс Груп и разполага със собствена оптична градска инфраструктура на територията на София. Компанията има лицензии за предоставяне на достъп до Интернет и фиксирани телефонни услуги.

Коментар