Платфарм ООД подкрепя малкия и среден български бизнес

Платфарм ООД обявява 30% отстъпка от цените си в периода 14 Ноември – 14 Декември 2007г. Отстъпката важи за услугите и продуктите на компанията до 1200 лева, свързани с уеб дизайн, популяризиране на уеб сайтове и оптимизация на търсачки.

”Искаме да дадем възможност на малкия и среден бизнес в България да
получи по-равностойни условия за развитие на силно-конкурентния европейски пазар. Ще бъдем изключително доволни ако и други колеги от ИТ сектора ни подкрепят в тази инициатива” –споделя Йордан Лалов – Изпълнителен директор на компанията.

Тази инициатива по подпомагане на малкия и среден български бизнес е част от фирмената стратегия за развитие на Платфарм. Компанията си е поставила амбициозната задача в рамките на една година да влезе в топ 5 на компаниите специализирани в уеб дизайн.

Услугите, които Платфарм предоставя се отличават с креативност и постоянно търсене на нови решения. Мениджърите на компанията създават висококачествени продукти, с които всяка организация анализира по-добре и управлява работните си процеси. По този начин бизнеса увеличава своите продажби и повишава лоялността на клиентите, като същевременно се намаляват експлоатационните разходи.
Част от фирмената мисия на Платфарм, която подкрепя малкия и среден български бизнес включва убеждението, че малките фирми са много по-гъвкави в приспособяването към постоянно променящите се пазарни потребности. Именно поради тази причина те трябва да се стремят към лидерски позиции в бизнеса.
Платфарм ООД е създадена през 2005 година и оттогава има реализирани над 40 проекта свързани с интернет. До средата на 2007-ма година, компанията работи изключително за външния пазар, компании в САЩ, Франция и Хонг Конг. От май месец 2007-ма се взима решение за налагането на компанията като надежден доставчик на уеб базирани системи и интернет услуги в България.

Коментар