Клиентите на предплатената услуга на vivatel ще получават бонус

vivatel стартира коледна промоция за всички свои клиенти на предплатената услуга. Те могат да получат бонус от 50 до 500 безплатни минути и sms-и в мрежата на оператора при всяко презареждане с ваучер, в периода на промоцията – 12 ноември – 31 декември 2007 г. Междувременно мобилният оператор предоставя възможност на своите клиенти да използват натрупаните безплатни минути за разговори и sms-и до края на февруари следващата година.
За ваучерите от 10 лв. с ДДС клиентите на vivatel ще получат бонус от 50 безплатни минути и 50 безплатни SMS-а в мрежата на мобилния оператор. Клиентите, които презаредят с ваучер от 20 лв. с ДДС, ще получат по 200 безплатни минути и SMS-а, а тези, които използват ваучери от 50 лв. с ДДС – по 500 безплатни минути и SMS-и в мрежата на vivatel.
„Екипът на vivatel винаги се стреми да отговори на очакванията на своите клиенти в аванс. Надявам се, че предложението ни ще зарадва клиентите ни, ще им напомни с усмивка за наближаващите коледни и новогодишни празници и за доброто настроение, което ги съпътства”, заяви маркетинг директорът на vivatel Любов Кирилова.
Коледната промоция на vivatel е за всички клиенти на предплатената услуга, на тарифите „Всеки ден”, „Раз-два” и на стандартната предплатена услуга. Няма ограничения за броя на презаредените ваучери.
Всички клиенти на vivatel ще могат да се възползват от най-новото предложение на мобилния оператор в над 3000 точки на продажба в цялата страна, включително центровете на БТК и в магазините на търговските вериги Jeff, Global Net Solutions, FONBOX и 2be.

Коментар