bizhub C203 от Konica Minolta – компактна, стилна и умна

 
В модерната офис комуникация, малките компании и офиси притежават същите изисквания като и големите компании – най-съществената разлика е обема. Малките офиси имат нужда от цвят, точно както и професионалистите; и малките компании очакват качество в черно-белия печат, както и по-големите им братя.
С bizhub C203, Konica Minolta предлага най-подходящото малко многофункционално устройство за цветен и черно-бял печат за малкия офис или компания. Много компактно и гъвкаво, стилното А3 цветно устройство комбинира иновативна технология, с богата функционалност и разнообразие от задания. Заради компактните си размери, устройството се вмества и в най-малкия офис.
Благодарение на технологията на тандемно принтиране, машината е еднакво производителна както за черно-бял, така и за цветен печат, със скорост от 20 страници в минута А4 и 12.5 страници в минута А3. Времето й на загряване е само 80 секунди, а първият отпечатан документ излиза след 11.7 сек. в цвят и след 7.7 сек., ако е черно-бял.
Иновативният InfoLine дизайн не само подсилва лекотата на работа, но прави bizhub C203 атрактивен център за всяка компания. Освен стилния си външен вид, bizhub C203 съдържа много от най-атрактивните компоненти на InfoLine: иновативна функция за пренос на топлина при изпичане, Emperonконтролер технолгогия, бърз двойно-лазерен печат, опция за скенер за биометрично разпознаване на пръстови отпечатъци. Също така използва Konica Minolta Simitri HD тонер, гарантиращ впечатляващо качество и предпазащ от избледняване на цветовете или нарушения, независимо от типът хартия.
Модерните опции за печат, сканиране, изпращане на факс и за настройки от регистрираните потребители канализират ежедневния работен поток, спестяват време и оптимизират цялостната офисна ефективност. Модулните опции за обработка на документите след печат придават завършен вид на възможностите на bizhub C203, водейки със себе си бърза обработка на професионални материали.
Щедра гама от подобрения и удобства от PageScopeавтоматизира процедурите по настройките, подобрява следенето на състоянието и цялостното управление на устройството. Софтуера за управление от работния плот PSWorkwareнапр. оптимизира документопотока, докато управлението на устройството се осъществява от PSWebConnection.
Устройството има широк контролен цветен панел с лесна интуитивна навигация. Универсалният дизайн на драйвера за различните настройки и функции канализира и ускорява процедурите, преодолявайки объркването или грешни действия от страна на случайни потребители.
Препрограмирането на заявки ускорява оперативността и намалява бездейното обикаляне около устройството, докато се чака приключването на заявката. Можете предварително да програмирате броят на сканираните, копираните или изпратените по факс заявки – Print Status Notifier ще съобщи на потребителя кога да си вземе отпечатания материал и дали е изпратена заявката до посочения получател.
Съвсем нова и практически насочена функция USB директно сканиране и директен печат, спестява на потребителя използването на задания или софтуер. И накрая, но не на последно място, поддръжката на устройството е като детска игра! Чисти индикации на машината и съобщения за състоянието й върху сензорния екран съветват потребителя за действията, които той трябва да предприеме. Процедурите по подмяна са опростени и ясни, с обяснение на всяка стъпка.
Щедрите функции на скенера на Bizhub C203 включват scan to email, FTP, SMB и потребителска кутия.
За устройство от такава класа bizhub C203 предлага впечатляващи функции за цифрово изпращане и цифрово съхраняване на факс. IP факс позволява на потребителя да изпраща ЦВЕТНИ факсове до други bizhub устройства по Intranet мрежата.
Bizhub C203 може да съхранява до 2,100 адреса в собствената си адресна книга, а с LDAP support предлага убедителен достъп до eMail базата на компанията.
Специалитетът при печата от bizhub C203 включва интелигентен режим за постери и печат на банери с дължина 1.2 метра, произведени бързо и с лекота.
Благодарение на специалния черно-бял режим, принтирането е възможно дори при свършили цветни тонери.
За да направите отпечатването на проби или документи по-икономично, bizhub C203 е оборудвана с умен тонер, работещ при режим спестяващ 50% от него самия, за да повиши ефективността на разходите Ви.
Сред многобройните опции за обработка на документите след печат са: перфориране с 4 фупки получавате с модула за перфориране, модул за брошури с централно подшиване, mailbin за събиране на отдели купчинки, разделител на заявки за по прости изисквания.
Bizhub C203 eвече на разположение на българските потребители. Устройството може да се види в шоу рума на Коника Минолта България – Бизнес Парк София, сграда 8А.

Коментар