Предплатеният пакет на vivatel „Раз-Два” сред най-търсените на пазара

„Новият предплатен пакет на vivatel „Раз-Два”, който мобилният оператор пусна за своите клиенти в края на миналия месец, се посреща изключително добре от пазара, а телевизионната реклама към него е една от най-запомнящите се и обичани от зрителите в момента”, това обяви маркетинговият директор на vivatel Любов Кирилова по повод изключителния успех на продукта.
Поради големия интерес към хитовото музикално парче „Раз-два”, изпълнено от Галя Курдева (Каризма) и заснето от Стоян Радев, мобилният операторпуска за своите клиенти и безплатен рингтон към песента. Той е достъпен през мобилните телефони на клиентите в портала на оператора wap.vivatel.bg.
Предплатеният пакет „Раз-Два” може да бъде открит в центровете на БТК, Jeff, Global Net Solutions, FONBOX и 2be в цялата страна до 7 януари 2008 г. Той се предлага на цена от 10 лв. с ДДС. с включено време за разговори от 10 лева с ДДС. При него след 2-та минута на всеки разговор цената в мрежата на vivatel е 0,01лв./мин. с ДДС., а цената на минута разговор към останалите мобилни оператори и фиксирани мрежи е 0,44 лв. с ДДС. При предплатения пакет „Раз-Два” се запазва и минималното първоначално таксуване от 30 сек., като vivatel е единственият мобилен оператор, при който минималното първоначално таксуване за клиентите на предплатената услуга не е 60 сек.

Коментар