“Балканкар Заря” вече ползва SAP решение за машиностроене

Преминаха първите интеграционни тестове на SAP система за машиностроенето в Балканкар Заря, Павликени. Фирмата вече може да използва функционалностите на преконфигурираното "All-in-One" решение от Си Ен Ти България Консултинг ООД.
Става въпрос за обслужване на търговската дейност, планиране и управление на производството, материално и инструментално стопанство, поддръжка и ремонт на съоръженията, управление на качеството, финансово счетоводство и контролинг.
"SAP решението за машиностроене в "Балканкар Заря" се внедрява за целите на мениджмънта, като предполага смяна на стереотипа на работа и повече контрол от негова страна”, каза Стоян Стоев – председател на борда на директорите на компанията, в съобщение до медиите.
“Консултациите за добри практики от страна на внедрителския екип на Си Ен Ти България Консултинг рефлектираха в избор на решения, които оптимизират процесите и позволяват на развиваща се организация като нашата да бъде по-ефективна и по-гъвкава спрямо динамиката на пазара и на новите възможности”, допълни Стоев.
Предстои подготовка и провеждане на втори интеграционни тестове, които са насрочени за края на ноември. Продуктивният старт на проекта е планиран за началото на април 2008 г.

Коментар