Globul предлага настройки за MMS и GPRS през интернет портала MyGlobul

Клиентите на GLOBUL вече могат да активират услугите WAP през GPRS и ММS чрез интернет-страницата на интерактивния портал на компанията MyGLOBUL.
Всеки регистриран потребител може да избере желаната от него услуга и да поръча правилните настройки чрез секцията „Моите настройки” в менюто „Моят профил”. Изпращаните настройки са съобразени с модела телефон на потребителя и използваният от него абонаментен план. Потребителят ще получи конфигурационен SMS с желаните настройки, които той трябва да запази в своя телефон. След успешно активиране и конфигуриране, потребителят ще получи и потвърждаващ SMS.
Изпращането на настройкитее напълно безплатно за регистрираните потребители на портала MyGLOBUL, достъпен през интернет-страницата на компанията http://www.globul.bg/.
Над 700 000 клиенти на GLOBUL са се регистрирали като потребители на интернет портала MyGLOBUL и имат достъп до богат избор от над 15 000 единици мултимедийно съдържание (музика, видео, игри и други) и разнообразни услуги като Е-фактура, FUNCall, изпращане на SMS до абонати на GLOBUL, MMS Албум и други.

Коментар