Нова версия на TurboCAD вече е на пазара у нас

50 нови функции подобряват работния процес с програмата TurboCAD Proferssional. Версия 14.2 на софтуера за проектиране от американската компания IMSI/Design вече е достъпна на пазара, вкл. и в България, съобщиха от Бизнес Софтуер Дистрибутор.
TurboCAD 14.2 е съвместим с Windows Vista и включва специализирани инструменти за архитектурен и механичен дизайн. Новата версия предлага някои разширения и подобрения, които ще бъдат от полза за инженерите и дизайнерите, уточниха от българския дистрибутор на продукта.
Разработчикът е подобрил скоростта и ефективността на своя софтуер. Действията в новата версия се извършват с по-малко кликове, а инструментите за създаване на региони, автоматично създаване на покриви и стълбища, както и функцията "умни" размери улесняват работата с приложението.
TurboCAD 14.2 е съвместим AutoCAD 8 и Google SketchUp, като има подобрено внасяне на линейни размери от DWG формат и допълнително внасяне и изнасяне (import/export) към над 30 файлови формата, използвани в индустрията.
TurboCAD се предлага за $1295, като до края на годината доставката на продукта е безплатна.

Коментар