Teracomm участва в най-голямото събитие на телеком бизнеса в Европа

От 7 до 9 ноември тази година TERACOMM взе участие в най-голямото и популярно събитие в сферата на телекомуникационния бизнес в Европа – World Telemedia, Prague.
За повечето специалисти в областта Telemedia е единствения сборен пункт на мобилни оператори, фирми, разработващи нови технологии, доставчици на услуги, производители на кънтент, медийни групи и маркетингови специалисти. Над 200 фирми-участници сформираха тазгодишната, така наречена Telemedia value chain, предимно на топ-мениджърско ниво. Акцент по време на изложението бяха стратегическите и търговски предимства нови технологии за изграждане на платформи да се използват в перспектива за реално повишаване ефективността от взаимодействието между клиентите и предпочитаната от тях медия или бранд.
Българската компания не само имаше възможност да демонстрира свои хитови продукти и услуги, свързани с мобилните комуникации, но също така взе участие в дискусионна сесия, целяща да изясни натрупан опит и прогнозни тенденции в развитието на интерактивните услуги.
Ето какви впечатления сподели г-н Светлин Тодоров, Изпълнителен директор на TERACOMM, от участието си в конференцията и изложението:
World Telemedia e най-голямото европейско изложение за телекомуникации и не случайно събира световно известни медийни представители, мобилни оператори и редица фирми ангажирани в тази сфера. Беше интересно и полезно да научим какви са прогнозите и бъдещи тенденции за развитие на този изключително динамичен бранш. От друга страна се надяваме на положителен отзвук от страна на клиенти и партньори след като самите ние имахме възможност да споделим идеите си във връзка с развитието на интерактивните услуги. Всеобщо мнение по време на събитието беше именно завишаващото се влияние на интерактивните услуги в развлекателната и информационна сфера. Само времето ще покаже до каква степен сме били прави …
Самите организатори на събитието окачествяват участието на Светлин като „глътка свеж въздух в дискусиите” и отразяват гледаната му точка по въпросите за бъдещето на 3Gмрежите и възможностите за приложение на видео-обаждането не само като средство за комуникация.

Коментар