ESET Smart Security защитава корпоративни мрежи

Новите версии на ESET NOD32 Antivirus и ESET Smart Security успешно защитават корпоротивните мрежи, съобщиха от разработчика. Интегрираната система ESET Smart Security предоставя цялостна интелигентна защита от вируси, спам, шпионски и рекламен софтуер, комбинирани с вграден firewall.
Smart Security е решение от ново поколение, посочват от компанията, което тясно интегрира множество аспекти на сигурността, като засилва споделянето на информацията между модулите си и по този начин постига по-голяма точност при класификацията и оценката на заплахите.
Бизнес изданията на ESET NOD32 Antivirus и ESET Smart Security поддържат отдалечена инсталация и настройка, както и инструменти за мониторинг и контрол, което ги прави лесни за администрация и почти невидими за работещите на машините, на които са инсталирани.
ESET въвежда на пазара и три мрежови решения за Linux среда – ESET Gateway Security, ESET Mail Security, ESET File Security. Те могат да бъдат използвани заедно или да се прилагат поотделно както в малки компании, така и в мрежите на големи корпорации. Сървърните решения се предлагат за всички разпространени Linux дистрибуции, включително Red Hat, Fedora, Mandrake, SuSE, Ubuntu и Debian.
Чрез технологията ThreatSense за проактивно идентифициране на зловреден код и напредналите евристики, продуктите на ESET защитават в реално време от всякакви известни и все още неоткрити заплахи – вируси, червеи, троянски коне, шпионски и рекламен софтуер, rootkits и фишинг атаки. Поради високата скорост на сканиране и засичане и минималното влияние върху системните ресурси, решенията на ESET се използват не само от домашни потребители, но и от администраторите на корпоративни мрежи, посочват от разработчика.
Платформа: Windows
Официална страница:
www.eset.bg

Даунлоуд: NOD32
(демо версия)

Коментар