БарКамп ще дискутира Уеб 2.0 технологиите

Трети форум, посветен на интернет технологиите, ще се състои тази събота в столицата. Събитието, известно като Уеб 2.0 БарКамп, се очаква да събере създатели на сайтове и експерти в уеб базираните технологии, както и хора от всички страни на процеса – потребители, инвеститори, работодатели и журналисти.
Форумът е отворен, като всеки присъстващ ще може да участва с презентация или в дискусиите на различни теми, свързани с развитието на уеб технологиите, приложението им в бизнеса или в лични уеб пространства.
Уеб 2.0 навлиза все повече в онлайн общуването и е време тези отношения да бъдат пренесени и в реалния живот, посочват организаторите. Всекидневно потребителите на мрежата ползват социални уеб-сайтове за споделяне на съдържание, за размяна на информация и за общуване. Тази активност би могла да се приложи и в една дискусия на живо, каквото именно събитие е БарКамп.
Форумът ще започне от 14 часа в голямата конферентна зала на хотел “Сити” в София, намиращ се на улица “Стара Планина” 6, уточниха организаторите.

Коментар