Водещ интегратор се включи в инициативата “сървър+софтуер”

Още една водеща българска ИТ компания се присъедини към инициативата Сървър + Софтуер = Успех, лансирана от Бизнес Софтуер Дистрибутор ЕООД.
Интеграторът на български маркови компютри Перси ООД и софтуерният дистрибутор ще предлагат цялостни решения на потребителите у нас.
По-рано този месец в кампанията, която стартира на 15 ноември, се включи и фирма ЦАПК Прогрес. Инициативата с продължителност 3 месеца ще даде възможност на всички потребители, закупили нов сървър заедно с определени софтуерни продукти, да ползват обща отстъпка от 5%.
„Това е една добра инициатива, която несъмнено ще доведе до подобряване на цялостното решение „сървър + софтуер”. Резултатът ще е хардуерно и софтуерно повишаване на сигурността и стабилността на системата. Данните на клиента ще бъдат напълно защитени“, каза Мартин Филев, технически директор на Перси.
Заедно с Перси имаме възможност да предложим дори повече и на по-атрактивни цени, като се надяваме нашите общи клиенти да оценят това и да се възползват“, коментира Ивайло Тинчев, управител на Бизнес Софтуер Дистрибутор.
За да получат обещаната отстъпка от 5% директно от Перси, потребителите могат да изберат някой от продуктите на компаниите Acronis, GFI Software, Grisoft или Entesys за своя сървър или за мрежата, която той ще обслужва, уточниха от българския софтуерен дистрибутор.

Коментар