Нов продукт на Cisco поема всички комуникации

Нова интелигентна система за всички бизнес комуникации в офиса въвежда на нашия пазар мрежовата корпорация Cisco. Unified Communications 500 е разработена специално за нуждите на малкия и среден бизнес, съобщиха от българския офис на компанията.
UC 500 е малко, икономично и лесно за използване устройство, което предоставя повече от 10 възможности за комуникация и сигурност на информацията.
Устройството обединява в себе си локална мрежа (LAN), безжична мрежа (WiFi), базова мрежова сигурност (Firewall), възможност за отдалечен достъп с криптиране (VPN) и IP телефонна централа (VoIP). Поддържа също възможност за работа с аналогови телефони и факс, гласова поща за всеки телефонен пост, конферентни телефонни разговори, видео разговори, пренасочване на разговори към различни оператори и др.
На практика UC 500 обединява в една защитена мрежа обмена на данни, глас и видео. Едно от най-големите предимства на устройството е, че дава възможност за достъп до фирмената информация и ресурси, независимо къде се намират потребителите. UC 500 е компактен продукт, който може да се администрира на място или отдалечено, което позволява на фирмите да поверят управлението му на външна организация.
Системата е скалируема и може да отговори на конкретните нужди на всяка малка или средна фирма с 5 до 50 служители, уточниха от Cisco.
Компанията предлага у нас и възможност за финансиране на оборудването чрез кредит или лизинг при годишна лихва от 0% до 5%, в зависимост от срока на договора и формата на финансиране. Програмата се осъществява в партньорство с Райфайзенбанк България и Райфайзен лизинг.

Коментар