Макс Телеком пуска безплатни разговори

Макс Телеком стартира гласовата услуга MaxVox в мрежата си с код 0999. В нея абонатите на телекома разговарят помежду си безплатно, независимо от продължителността на разговорите и това дали са в България или в чужбина. В момента мрежата на оператора покрива над 2 млн. души, съобщиха от компанията.
Безплатните разговори са част от новия пакет продукти, който Макс Телеком ще предлага през целия декември. В него са включени и 100 безплатни минути към фиксирани мрежи в Европа, САЩ и Канада. Притежателите на номер с код 0999 могат да разговарят и с абонати на БТК, М-Тел и Глобул. Разговорите се осъществяват през стационарен телефон или през Интернет със софтуерен телефон.
Освен гласовата услуга, пакетът включва високоскоростен интернет, електронна поща и мобилна телевизия. Закупилите целия пакет на Макс Телеком получават безплатно модем, който досега можеше да се закупи на цена от 229 лева. Безплатно се получава и телефонен адаптер, с който стационарният телефон в дома или офиса може да се включи в мрежата на Макс Телеком.
С услугата MaxDSL абонатите на Макс Телеком могат да ползват безжичен високоскоростен интернет през модем, а с MaxCard могат да работят онлайн на преносим компютър. Мрежата на телекома позволява скорост за трансфер на данни от 2 мегабита в секунда, а до края на годината максималната скорост ще бъде до 5 мегабита в секунда, твърдят от оператора.
В сътрудничество с Google операторът предлага и услугата maxtelecom.info. Тя включва пакет с офис програми MaxApps, безплатно дисково пространство за съхраняване на документи и електронна поща с обем 2 GB.
В пакета са включени над 40 телевизионни канала, които могат да се гледат в реално време от компютър.

Коментар