„ФинСити” ще предлага безплатни консултации за личните финанси

Нова компания за консултантски услуги в областта на личните финанси започва официално работа тази седмица. ФинСити България АД ще действа като финансов център – клиентът ще бъде информиран за всички услуги от едно място и ще си спести усилия и време за проучване на финансовите продукти, уточниха от компанията.
„Подобни консултантски центрове стават все по-търсени там, където многообразието от финансови услуги расте, а личното време става все по-ценно”, каза Николай Стайков, изпълнителен директор на ФинСити.
„Досегашният ни опит показва, че мнозинството от клиентите остават доволни от това, че могат да получат цялата информация за пазара от едно място, при това филтрирана според специфичните им нужди”, допълни още Стайков.
Уникалното на услугата е, че консултантите ще бъдат до клиента през целия процес на кандидатстване, който при някои продукти, като жилищните кредити например, може да стане доста сложен и да отнеме много време и усилия, обясни Петя Асенова, мениджър маркетинг и продажби на компанията.
ФинСити вече има споразумения за партньорство с български банки и всеки клиент ще получава индивидуално проучване на офертите на пазара, избор на най-подходящите от тях и много по-улеснена процедура за кандидатстване.
Самата консултация е безплатна, а условията остават същите, както и при директното посещение в отделните банки. Разходите по консултирането се поемат от „ФинСити” и от банките-партньори.
Екипът на „ФинСити” разработва и уеб портала www.fincity.bg, който ще дава подробна информация както за възможностите за кредити, така и за всички останали продукти в областта на личните финанси – депозити, плащания, пенсионно и здравно осигуряване, взаимни фондове, застрахователни и инвестиционни продукти.

Коментар