Безплатни 500 минути, 100 SMS-а и филмът „З00” на DVD с vivatel together

vivatel стартира специална промоция за всички клиенти, които изберат абонаментния план за частни лица vivatel together от 28 ноември 2007 г. до 15 януари 2008 г.
В този период те ще получат като подарък от мобилния оператор оригинално DVD с филма „300”, както и възможността да закупят ексклузивно мобилен апарат Nokia 1208 на преференциалната цена от едва 29 лева с ДДС.
С vivatel together клиентите на мобилния оператор получават всеки месец по 500 безплатни минути и 100 безплатни SMS-а в мрежата на vivatel срещу месечен абонамент от 15 лева с ДДС. В случай, че включените минути не бъдат изразходвани те автоматично се прехвърлят за следващия месец. След изговарянето им всяка следваща минута до всички национални мрежи се таксува по 38 стотинки с ДДС, а SMS-ите – след изчерпване на включените в пакета, се таксуват по 13 стотинки с ДДС.
„vivatel държи на честното и коректно отношение към своите клиенти. Доказателство за това са прехвърлянето на неизползваните минути в следващия месец, тарифирането на секунда – при минимална продължителност от 30 секунди и атрактивни предложения за клиентите на компанията, които носят максимална стойност и свобода в общуването”, подчерта старши мениджърът Маркетинг продукти за крайни клиенти на vivatel Анна Пенчева.
Промоцията на мобилния оператор се предлага в центовете БТК в страната и магазините на Jeff, Global Net Solutions, Fon Box и 2be.

Коментар