Кулинарни рецепти и музикални ретро хитове във Vodafone live!

Потребителите на Vodafone live!, които имат желание да развият своите кулинарни умения, вече могат да го направят напълно безплатно с новата услуга на мобилния портал „Кулинарно изкуство”. Тя предоставя на клиентите възможност да се запознаят с голямо разнообразие от готварски рецепти, както и рецепти за приготвяне на напитки и коктейли.
Специализиран речник, описващ основните термини и имена на ястия в кулинарното изкуство ще бъде от помощ на гастрономите да разберат максимално добре указанията за приготвяне на рецептите. Те ще намерят и  разнообразни съвети, свързани с обработката на различни продукти преди тяхната употреба, както и актуални новини от света на готварството.
За улеснение на потребителите, менюто на услугата е разделено на основните кулинарни категории със съответните рецепти – основни ястия; предястия, гарнитури и салати; десерти; напитки и коктейли и много други.
Музикална селекция от незабравимите хитове на 80-те и 90-те години е другата новост в мобилния портал. Меломаните могат да ги чуят чрез специалния аудиоканал във Vodafone live! «Top of the Pops Radio». Радиостанцията обединява в своята музикална програма утвърдени хитове от световни класации в различни стилове – поп, рок, ритъмендблус, соул, гарантирайки разнообразие и продължително удоволствие от слушането.
Независимо дали става дума за Duran Duran, Sting, Mariah Carey, George Michael, U2 или Rolling Stones, Alphaville и Kool & The Gang, аудио-каналът Top of the Pops Radio е на разположение на любителите на музиката от 80-те и 90-те години 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, независимо къде се намират.
Това е третият музикален канал в българския Vodafone live! През август тази година в него стартира първото у нас и по света 24-часов аудиоканал DJ RADIO с танцувална и клубна музика. С представянето на новия дизайн на портала в края на октомври в него беше пуснато F-Party Radio  с актуални поп-фолк хитове.
За да слушат любимото си ретро радио, клиентите на Vodafone live! е необходимо да се заплатят дневен абонамент на стойност 0,70 лева или месечен абонамент, който струва 1,90 лева.

Коментар