Kingston вдига капацитета на младежки USB флашове

Производителят на памети Kingston обнови фамилиите USB флаш продукти DataTraveler Mini Fun и Migo Edition. И в двете серии капацитетите достигат 4GB, като DT Mini Fun вече разполага с популярната игра Sudoku, както и с включваната досега Atlantis от Big Fish Games.
Моделите са насочени към по-младите потребители, посочват от компанията.
DT Mini Migo Edition позволява на потребителите да ползват своето работно място на най-различни компютри. Когато е синхронизиран с хост-компютъра, Migo софтуерът копира имейлите, предпочитаните Интернет страници, настройки, история и кукита, плюс файлове и папки.
По този начин устройството позволява на потребителите да „клонират” своето работно място практически на произволен РС. Всички данни се предават само към USB флаша, така че след като той се извади от хост-компютъра, на него не оставят никакви следи.
Новите мини-USB устройства на Kingston вече са достъпни у нас, съобщиха от дистрибутора АСБИС България.

Междувременно Kingston обнови и серията продукти CompactFlash Elite Pro, насочена към професионалните фогографи. В новите CF модули са постигнати скорости на трансфер от 25MB/sec (четене) и 20MB/sec (запис), а капацитетът достига внушителните 16GB.
Благодарение на високите капацитети и скорости, CF Elite Pro ще осигурят безпроблемна работа както при снимки, така и при прехвърляне на заснетите изображения, коментираха от  Kingston.
Обновената фамилия предлага модули с капацитети от 2-, 4-, 8- и 16GB. Както всички флаш-продукти на компанията, и CF Elite Pro идват с доживотна гаранция и 24/7 техническа поддръжка, уточниха от дистрибутора АСБИС.

Коментар