SEETEST 2008 – първа по рода си конференция за софтуерно тестване

SEETEST 2008 – South East European Software Testing Conference, която ще се проведе в София на 2 и 3 юли 2008 г., е първата по рода си конференция в областта на Софтуерното тестване и Управление на софтуерното качество, организирана до момента в Югоизточна Европа.
QualityHouse, (http://www.qualityhouse.biz/) съвместно със South East European Testing Board (http://www.seetb.org/ ) и International Software Quality Institute, iSQI (http://www.isqi.org/),  са организатори на SEETEST 2008 Conference.
Конференцията ще се състои от един ден туториали (2 юли), последван от един ден презентации (3 юли), семинари и изложба. На юли 2008 SEETBще бъде домакин на годишната среща на световния борд ISTQB, на която ще присъстват някои от топ експертите в света.
Председател на конференцията е г-н Митко Митев. В Програмния комитет участват и редица водещи имена в областта на софтуерното тестване от България и чужбина.
За повече информация може да посетите уеб сайта на SEETEST 2008 – http://www.seetest.org/ и да се пререгистрирате – ще получавате редовно информация относно SEETEST.

Коментар