Специална секция за изкуство и забавления на сайта на Globul

Globul предлага на всички посетители на своя корпоративен сайт  новата специална секция GLOBUL Арт.
Секцията представлява виртуална разходка през времето и проследява развитието на телекомуникациите чрез историята на изкуството. Дванайсет изображения пресъздават различни периоди в историята на изящните изкуства и представят най-големите изобретения в областта на телекомуникациите от 1832 г., когато в галериите властва неокласицизмъти художникът Самюъл Морз изобретява своята „морзова азбука”, до наши дни, когато дигиталното изкуство е факт, а в комуникациите доминират модерните цифрови технологии.
Сред използваните изображения са знаменити произведения на Давид, Дьолакроа, Моне, Анди Уорхол, Хуан Миро, Рой Лихтенщайн и др., оформени графично от екип на агенция BSH и присъстват също на официалния фирмен календар на GLOBUL и всички коледни рекламни материали на компанията.
Посетителите на GLOBUL Арт могат да украсят екрана на своя монитор с тапет на всяко от изображенията, в подходящата за тях резолюция или да изберат сред трите варианта за скрийнсейвър, който служи и като календар и часовник.
На разположение на посетителите на секцията GLOBUL Арт са и четири дигитални картички, към които всеки може да добави пожелание по свой избор и да ги изпрати по електронна поща на свои близки и приятели.
Използването на тапетите, скрийнсейвърите и картичките е безплатно за всички посетители на GLOBUL Арт.

Коментар