Решение на база Microsoft управлява най-големия мебелен център у нас

Новооткритият "ZONA for home", най-големият мебелен център в България, внедри в дейността си интегрираната система Microsoft Dynamics NAV. Решението NAVfurniture покрива изцяло спецификата и мащабите на бизнес процесите в столичния шоурум, съобщи внедрителят  Интелиджънт Системс.
Решението обхваща дейностите, свързани с обслужване на клиенти, продажби, доставки, склад, счетоводство и финансови анализи. За улеснение на клиентите на всеки етаж са разположени конзоли с електронен каталог на пълната гама от мебели, предлагани от ZONA for home. По този начин всеки клиент има възможност бързо да получи актуална информация за цени и налични количества, както и визуализиране на мебелите.
Единната база данни на решението подпомага управленския персонал, като му дава цялостен поглед върху дейността на магазина в реално време, уточниха от "Интелиджънт Системс", която е сертифициран златен партньор на Microsoft за бизнес решенията Microsoft Dynamics.
ZONA for home стартира дейността си на 1 декември тази година, като предлага над 15 000 български и вносни мебели за дома и офиса. Проектът е реализиран изцяло с български капитал. Инвестицията надхвърля 15 млн. евро и дава работа на над 120 души.
До края на годината ще бъде открит мебелен център ZONA for home във Варна, а следващата година – и в Бургас.

Коментар