Цветно MFD устройство на Xerox печата с тонер за професионални машини

Xerox пуска на пазара ново A4 цветно лазерно мултифункционално устройство, предназначено за малки и средни офиси, които имат големи обеми печат, както на цветни, така и на черно-бели документи.
Phaser 6180MFP е решение за офиси, които търсят едно надеждно устройство, което да поеме целия поток работа с A4 цветни и черно-бели документи – принтиране, копиране, сканиране и факс.
Новото устройство предоставя скорост на печат от 20 страници в минута при цветен режим и 30 стр. в мин. при монохромен, без компромис в качеството на печат.
Phaser 6180MFP печата с тонер от типа EAHG (Emulsion Aggregation High Gloss), чиито еднакви малки частички осигуряват висока прецизност на детайлите и контраст, което дава забележително фотографско качество на изображението, превъзхождащо повечето принтери с резолюция 2400 dpi. EAHG е висококачествен тонер, разработен и патентован от Xerox и използван при професионалните дигитални преси на компанията за графичната индустрия. Устройството поддържа резолюция от 600 x 600 x 4 dpi, като осигурява 16 нюанса на цвета в един пиксел. Наред с това, настройката по скалата на Pantone дава гаранция на потребителите за коректно отпечатани цветове.
Phaser 6180MFP се отличава със своята безшумност по време на печат – 49.1 Db, което е важно при работа в малък офис и инсталиране в близост до работно място.
Phaser 6180MFP е оборудван с мощен софтуер, който прави инсталирането изключително лесно – само с 4 стъпки. Устройството предлага и други интелигентни софтуерни решения, които улесняват управлението на документите в офиса:
·                          ABBYY FineReader Pro е интелигентно и изключително полезно OCR приложение за разпознаване и форматиране на текст в сканирани документи. ABBYY FineReader позволява да се преобразуват и редактират множество хартиени документи и електронни файлове, включително файлове в PDF формат и сканирани страници от книги, списания и други оригинали.
·                          CWIS (CentreWare Internet Services) е софтуер за удобна поддръжка на устройството в мрежа, от работното място на потребителя.
·                          PrintingScout следи за неизпълнени принтерски задачи, поради недостиг на тонер, хартия или по други причини, като изпраща съобщение на потребителите с решение на проблема.
·                          Nuance PaperPort – ефективен и полезен инструмент за дигитализиране, организиране, лесно намиране и споделяне на документи във всякакъв формат, вкл. хартиени, PDF, офисни приложения и фотографски изображения.
Консумативите за Phaser 6180MFP се отличават с по-голям капацитет и по-ниска стойност на отпечатъка. Смяната им е изключително улеснена, благодарение на лесния достъп през предния капак на устройството.

Коментар