Най-новите обяви за работа идват и по RSS

Най-новите обяви и курсове, публикувани в сайта JobTiger.bg, вече са достъпни чрез RSS емисии, съобщиха от компанията. Потребителите могат да се абонират за новини, обяви за работа, курсове и обучения, както и за събитията в близкия месец.
Съдържанието на всяка емисия е представено накратко със заглавие, описание и препратка към съответната страница с пълния текст. За допълнително улеснение на достъпа до информацията потребителите могат да добавят iGoogle Gadget с RSS емисиите на JobTiger в своята персонализирана страница iGoogle.
RSS технологията е особено полезна за предоставяне на достъп до динамично променящо се съдържание. Абонирането към RSS емисиите е чрез специални програми-четци, които извличат обявената информация и я представят в опростен формат, като автоматично отразяват всички промени по нея. Функция на RSS-четец имат и браузърите Internet Explorer 7, Mozilla Firefox, Opera и др.
Чрез RSS достъпа до динамичните секции потребителите на JobTiger.bg ще получават информация за актуалните новини от пазара на труда по най-опростения начин, като виждат последните промени, без да се налага дори да отварят сайта.
Предстои въвеждане на още две функционалности към RSS емисиите. Търсещите работа ще могат да филтрират обявите за работа по зададени критерии и чрез RSS емисия ще получават най-новите обяви именно по тези критерии. Работодателите, от друга страна, ще могат да получават обобщената информация от своя профил като RSS емисия, т.е. ще виждат своите обяви, курсове, кандидати по удобен за тях начин.

по темата: „Най-новите обяви за работа идват и по RSS”

добавете коментар...

  1. jobseeker

    Само дето Rabota.bg малко преди тях предлагат тази услуга;-)
    Така че нищо ново на хоризонта

    И освен това какво? Сега се получават всики обяви на куп ли? Не мерси – ще ме заболи главата:-)

Коментар