Мусала Софт, спонсор на IT Boxing Championship

На 11 декември, в парк-хотел Москва в София, се състоя уникално по своя характер събитие – IT Boxing Championship – открит дебат между водещи .NET и Java специалисти на тема – "Коя платформа е по-добра?" по отношение на технологиите за достъп до бази от данни и object relational mapping. Мусала Софт бе спонсор на срещата, организирана от Българската Асоциация на Разработчиците на Софтуер (БАРС).
Цел на IT Boxing Championship е да се обмени опит между специалисти от ИТ бранша, посредством възможността да се поднесат по един нестандартен начин новости от света на .NET и Java платформите и технологиите за достъп до бази данни, свързани с тях. След представянето на темите, събитието премина в открита дискусия на тема: "Коя технология е по-добра?" и завърши с директен сблъсък с надуваеми боксови ръкавици. Присъстваха едни от изявените български лектори от .NET и Java потребителските групи, със сериозна подготовка да дискутират по темата.
Освен като спонсор, Мусала Софт участва и с двама рефери, Станимир Бойчев – управляващ съдружник в компанията и Николай Тодоров – ръководител екип. Те се погрижиха за спазването на правилата, както в дискусиите, така и в директните сблъсъци и успяха да удържат разгорещената атмосфера. 
Всички присъстващи на първия IT Boxing Championship, получиха специални новогодишни подаръчни пакети от Мусала Софт.

Коментар