3G Globul Connect Center на промоционална цена в Техномаркет

Всички клиенти на веригата “Техномаркет”, които закупят лаптоп на промоция, могат да получат и пакет за мобилен интернет 3G GLOBUL CONNECT CENTER на преференциалната цена от 49 лв. Промоцията е валидна до изчерпване на количествата във всички 32 магазина от веригата „Техномаркет” в цялата страна.
До 24 часа след покупката, клиентите ще имат достъп до интернет като за целта не е необходимо да посещават магазин на GLOBUL.
3G GLOBUL CONNECT CENTER позволява на потребителите едновременно да използват качествена Интернет връзка, да изпращат на SMS от своя компютър и да поддържат непрекъснат контакт с колеги и клиенти навсякъде. Пакетът съдържа USB 2.0 модем, съвместим с Microsoft Windows 2000/XP/Vista, диск за автоматично инсталиране и USB кабел за връзка с компютър.
За всички настоящи и нови абонати, от 15 декември GLOBUL предоставя и нови, с над 40% по-ниски цени за GPRS пакети. Месечната такса за пакет GPRS 250 с включени 250 МВ трафик вече е 24 лв. вместо 42 лв., а месечната такса за пакета GPRS 1000 с включени 1 000 МВ трафик вече е само 36 лв. вместо 90 лв. След изчерпване на включените МВ, цената вече ще бъде само 0,10 лв./МВ.
Съществуващите абонати на GPRS пакетите ще се възползват от новите цени без да е необходимо да подписват нов договор.

Коментар