Ела във виртуалния свят, спечели истински плеър iPod Nano

Първият български виртуален свят Virtualnightlife.com стартира за своите посетители виртуална игра с много реални награди. Между 17.12.2007 г. и 6.01.2008 г. всеки, който влезе в компютърно-генерираната вселена на Virtual-nightlife.com, ще има възможност да се включи в търсенето на няколко знакови предмета, които ще променят своето място, появявайки се в различните площади, заведения или търговски обекти на виртуалния свят.
При клик върху иконката се появява забавен въпрос с 3 възможни отговора, от които един е верният. Потребителят участва в разпределянето на наградите само ако е отговорил вярно на въпроса. Всеки потребител може да участва в играта максимум по 3 пъти на ден. Колкото повече намерени символи и вярно отговорени въпроси има, толкова по-голями са шансовете за награда.
Печелившите ще бъдат определени чрез жребий на 7.01.2007 г. сред първите 100 потребители, открили символите и отговорили най-много пъти правилно на зададените въпроси.
Наградите включват един дигитален плеър iPod Nano, два хостинг пакета от фирма Net4You, две награди по 2000 play leva от Virtual-nightlife.com, както и два луксозни безплатни апартамента за шест месеца във Virtual-nightlife.com.
Virtual-nightlife.com е първия български проект от типа “виртуален свят”. Той позволява на своите посетители да се срещат с други хора, да слушат музика, да се информират, да пазаруват и да се забавляват. В този смисъл Virtual-nightlife.com съчетава характеристиките на среда за електронен бизнес, платформа за онлайн обучение, медия и компютърна игра от типа MMORPG (Massively Multiplayer Online Role Playing Game).
Проектът, който наскоро навърши една година, вече има над 50 000 регистрирани потребители. Сайтът е разработен изцяло от български програмисти, работещи във фирма Net4You, чиито собственик е датчанинът Иб Нилсен.

Коментар