Литекс е първият български клуб с i-mode сайт и игра за мобилен телефон

ПФК „Литекс” е първият български футболен клуб със собствен i-mode сайт и специално разработена игра за мобилен телефон, които вече са на разположение на клиентите на най-популярната в света мобилна информационна и развлекателна услуга, която е и спонсор на отбора.
Сайтът на Литекс е в категорията „Спорт” и е достъпен без абонамент. В него, българските i-mode потребители и фенове на двукратните шампиони на България ще открият актуални новини за клуба, резултати на живо от мачовете на отбора и класирането му в шампионата, както и информация за събития свързани с ПФК „Литекс”.
Играта Litex Football е първата игра за мобилен телефон, специално разработена за български футболен клубот специалистите на японската фирма G-mode и доставчиците на мобилно съдържание от Германия net mobile. Всеки i-mode потребител може да избере отбора на Литекс и да участва във виртуален турнир срещу други отбори от целия свят. В играта отборът е представен със своите клубни цветове, официална емблема и снимки. Играта е достъпна през сайта на G-mode в категорията „Игри”.
i-mode е най-популярната в света мобилна информационна и развлекателна услуга с над 53 милиона потребители по целия свят, която се предоставя в България единствено от GLOBUL. С i-mode потребителите имат непрекъснат достъп до електронна поща и до 62 сайта с новини, полезна информация и развлечения, разработени от водещи български и чуждестранни доставчици на мобилно съдържание.

Коментар