HP с първата фотохартия 10×15 см за лазерен печат

HP обяви нова фотохартия за цветен лазерен печат с размер 10×15 см, която е първата подобна в света, специално разработена за лазерен печат, съобщиха от компанията.
С двустранно лаково покритие, хартията дава възможност на бизнес потребителите да отпечатват широка гама материали – от бизнес снимки и пощенски картички до различни маркетинг материали и такива, предназначени за директна поща.
HP Laser Photo Paper, 10×15 см, е продължение на популярната серия HP Laser Photo Paper в А4 формат. Новият размер ще позволи на потребителите да създават бизнес комуникационни документи с професионалнo качество, без да е необходимо да ползват външни подизпълнители, поясниха от HP.
И върху двете страни на HP Laser Photo Paper може да се отпечатва с ярки цветове. Фотохартията съхне бързо и е устойчива на размиване на цветовете, замърсяване и надраскване. Тъй като е двустранно лакирана, хартията може да бъде поставена в принтера в която и да е посока.
HP Laser Photo Paper се предлага също и с матово покритие във формат А4 (200 гр/см2).
Хартията е оптимизирана за принтери HP Color LaserJet и тонери HP ColorSphere и е съвместима с широка гама други цветни лазерни принтери и копирни машини. Не се препоръчва да бъде използвана с HP Color LaserJet 1500, 1500L, 2500N, 2500L, 2500TN и 9500, уточнява производителят.

Коментар