Цветните устройства на Xerox са оценени като най-добри в годишно проучване

Потребителите оцениха цветните продуктите на Xerox – цветни принтери, копирни машини и мултифункционални системи като най-добрите, в  годишния потребителски преглед на цветни продукти, проведен от Industry Analysts, Inc. В проучването са участвали още и компаниите Canon, Hewlett-Packard и Ricoh.
„Продуктите на Xerox постигнаха най-много точки в нашия потребителки обзор за цветни машини, което е доказателство за тяхното качество и надеждност”, сподели Анди Славетски, Президент на Industry Analysts, Inc.
Проучването е базирано на телефонни интервюта и обхваща резултати за 325 печатащи устройства. Xerox е посочен за най-добър сред производителите на цветни устройства, в три от четири категории, включително за поддръжка и цена за притежание, оперативност, функционалност и изправност.
Като допълнение към оценката на Industry Analysts, Xerox бе удостоен и с наградата “Best of 2007” от списание PC Magazine в принтер – категорията. Наградата е за лазерния принтер Xerox Phaser 6360, който спечели със скорост, подаване на хартия и цена. Годишните награди “Best of 2007”  са селектирани от издателите на PC Magazine и водещи експерти в индустрията. Phaser 6360 е най-бързият А4 цветен принтер в момента на българския пазар, със скорост на печат 40 страници в минута, както в цветен, така и в черно-бял режим.
„Тези високи оценки са директен резултат от ангажимента ни да отговаряме на нуждите на клиентите чрез върхови технологии”, споделя Огнян Киряков, Генерален директор на Xerox България. „Производителност, надеждност и качество са ключовите фактори за успеха на продуктите на Xerox, в което са съгласни както крайните потребители, така и експертите в индустрията.”

Коментар