PWCT – среда за програмиране без кодиране

PWCT е инструмент за визуално програмиране, предназначен не само за новаци, но и за напреднали разработчици. Начинаещите могат да го използват, за да научат концепции за програмиране като Data Structure, Control Structure, Programming Paradigm и др. Експертите пък биха могли да разработят с PWCT големи и сложни софтуерни продукти.

PWCT може да се използва за създаване на презентации, софтуер за образование и дори за бизнес приложения

PWCT може да се използва за създаване на презентации, софтуер за образование и дори бизнес приложения

Ползвайки PCWT, можете да видите и редактирате генерирания сорс код. Разработчикът на продукта е създал с негова помощ езика за програмиране Supernova. Други проекти, разработени с използване на PWCT, са Smart POS System и Critical Nodes Application.

PWCT поддържа езици Harbour, Supernova, C, Python и C#.NET, като може да бъде разширен да поддържа генериране на код във всеки текстово-базиран език за програмиране. Пакетът идва с много примери, ръководство за потребителя и видео уроци.

PWCT (Programming Without Coding Technology) се развива като проект с отворен код, заедно с безплатна документация и поддръжка. Инсталирането на PWCT в среда Windows e лесно чрез опростена програма, след което можете да заредите множество примери, ръководства и видео уроци.

Някои потребители използват PWCT за създаване на презентации и софтуер за образование. Други разработват с PCWT дори бизнес приложения.

Даунлоуд: PWCT

Коментар