Globul отново дарява приходите от SMS на Коледа

За трета поредна година, GLOBUL ще предостави всички приходи от SMS-и, изпратени в мрежата на компанията между 00.00 ч. и 24.00 ч. на Коледа, 25 декември, за целите на своята програма „Да чуем детските мечти”.
По този начин, всички абонати на GLOBUL ще бъдат съпричастни с усилията на оператора за подобряване на уменията за общуване и социализацията на българските деца в неравностойно положение, без да е необходимо да предприемат каквито и да било допълнителни действия – достатъчно е просто да поздравят с кратко текстово съобщение своите близки и приятели. Цената на SMS-ите няма да бъде увеличавана.
Основна цел на програмата „Да чуем детските мечти” е да помогне на децата да се научат да общуват, да се изразяват свободно, да вярват в себе си и така да станат пълноценна част от обществото. През последните две години, GLOBUL инвестира над 260 000 лв. в осъществяването на програмата като през 2007 г. тя обхвана над 300 деца от домове за деца и юноши в Асеновград, Велико Търново, Благоевград и Враца и помощно училище-интернат в Елхово.
Две години след старта на програмата, след повече от 2 000 часа работа по места и с усилията на повече от 30 специалисти, децата говорят открито за себе си, за своите страхове и мечти, знаят повече за външния свят и могат по-зряло да продължат своето развитие и реализация в света на възрастните.
Програмата „Да чуем детските мечти” се реализира с подкрепата на Фондация „Помощ за благотворителността в България” (ФПББ), а неин посланик на добра воля е певицата Белослава.

Коментар