Мобилтел регистрира своя 5-милионен абонат

На 25 декември 2007 г. системата на М-Тел регистрира 5-милионния абонат на оператора. Това е 29-годишният Кирил Абаджиев от Стара Загора. Кирил стана клиент на мобилния оператор, закупувайки нов абонамент в М-Тел магазин 1. Неговият избор за тарифен план падна на М-Тел Релакс 500.
Като награда късметлията ще получи екскурзия за двама до екзотична дестинация, превръщайки се в главен герой на телевизионното предаване „Без багаж”, излъчвано от Нова телевизия. Мобилният оператор е подготвил и друга изненада за него – той ще му предостави и ексклузивния мобилен апарат Porsche Design, създаден според най-високите стандарти на Porsche.
„Посрещайки 5-милионния абонат в най-голямото мобилно семейство в страната, ние ясно подчертаваме своята лидерска позиция в България – както днес, така и за в бъдеще. Този успех отново доказва значимата роля на Мобилтел за развитието на българския пазар – за последните 5 години инвестициите на компанията възлизат на 0,5 милиарда евро”, каза Йозеф Винацер, главен изпълнителен директор на Мобилтел.
За да отбележи това важно постижение, М-Тел наскоро стартира мащабна Коледна кампания, която продължава и в момента. Клиентите на договор могат да възползват от новите тарифни планове М-Тел Релакс+, които предлагат допълнителни преференции. Много подаръци и нови възможности очакват и потребителите на най-младата мрежа в страната – LOOP. В допълнение към това, всеки нов абонат на договор участва в ежедневна томбола, чрез която може да спечели ексклузивни телефони. Приятна изненада има и за клиентите на предплатената услуга. Уникалният Prima пакет с подарък Световните рекорди на Гинес за 2008 г вече се радва на невероятен интерес. Клиентите, потребяващи повече услуги, свързани с пренос на данни, също могат да се възползват от Коледната кампания.
„Благодарение на непрекъснатото развитие на компанията – не само по отношение на качество и иновации, но също така касаещо доверие, топлина и честност към клиентите, днес М-Тел отбелязва нов решителен напредък. С Коледните промоции ние им предоставяме най-добрите оферти на пазара и което е по-важно – на всеки наш клиент предлагаме и индивидуално обслужване. За да изразим своята благодарност към тях, за това че избраха да бъдат с нас, ще удължим Коледната кампания до края на януари 2008 г.”, допълни Андреас Майерхофер, главен директор „Маркетинг” на Мобилтел.

Коментар